Surprise Holger

Op maandag 13 juni tijdens een fysio fitness les heeft een groep van meer dan 30 mensen die regelmatig komen sporten, het Academie Instituut “bestormd”. Dit was bedoeld als surprise voor fysiotherapeut Holger die al meer dan 20 jaar de fitnesszaal bestiert en iedereen helpt bij het sporten.

Als groep wilden we hem daarvoor bedanken en onze waardering laten blijken dat hij altijd voor iedereen klaar staat, zodat iedereen op eigen niveau aan de conditie kan werken. Ook tijdens de Corona lockdown deed hij er alles aan om bewegen te stimuleren en continue aanpassingen te bedenken.


Dit plan vanuit de sporters zelf werd zo breed en enthousiast gedragen, dat het niet bij het aanbieden van een bloemetje bleef. Er waren drankjes en zelfgemaakt hapjes, de slingers werden opgehangen, de ballonnen opgeblazen. Ook werd er gespeecht en waren er cadeaus en zelfs 2 fotografen! Hartverwarmend, en iedereen genoot van het gezellige samenzijn.
Het was even schrikken voor Holger, want dit had hij nooit kunnen bedenken. Gelukkig kreeg hij snel een drankje in handen gedrukt om bij te komen van deze onverwachte verrassing en liet hij de complimenten over zich heen komen. Na 2 uurtjes werd de boel weer opgeruimd en ging iedereen blij naar huis. Misschien een jaarlijkse traditie geboren?

De Fysiosporters