Ergotherapie

Welkom bij Doen, Praktijk voor Ergotherapie

 

De ergotherapeuten van Doen helpen mensen om (opnieuw) hun dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Ervaart u problemen op het gebied van veilig verplaatsen in of buitenshuis? In de zelfverzorging of tijdens het uitvoeren van huishoudelijke  activiteiten, hobby’s of werk? Doen adviseert en begeleidt u in het verminderen of oplossen van deze problemen.

 

Doen biedt praktische, doelgerichte ergotherapie op locatie. Dit kan plaatsvinden in de thuissituatie, op uw werkplek of op de praktijk. Wij hanteren een wijkgerichte benadering op het gebied van behandeling en samenwerking. Wij werken daarom veel samen met andere zorgverleners en in het bijzonder van het Academie Instituut. Hierdoor kunnen wij snelle, efficiënte zorg bieden daar waar het probleem zich voordoet. Uw wens staat centraal in onze begeleiding. Dit betekent dat we ernaar streven samen tot een passende oplossing te komen, zodat u uw leven kan leiden zoals u dat wenst.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.ergo-doen.nl

 

Vergoeding
U kunt bij de ergotherapeut terecht zonder verwijzing. U kunt ook bij ons terecht middels een (gerichte) verwijzing van uw huisarts, medisch specialist en/of bedrijfsarts. Ergotherapie is opgenomen in het basispakket van uw zorgverzekeraar en wordt 10 uur per kalenderjaar vergoed. In een aantal gevallen wordt ergotherapie (extra) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk in uw polis of dit bij u het geval is. Doen heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

 

Aanvragen voor ergotherapie:
T: 06-47157005 en 088-8227000
F: 088-8227001
Zorgmail: ergotherapiepraktijkdoen@ringamsterdam.nl
E: info@ergo-doen.nl