Nekklachten

Nekpijn is vervelend en zorgt ervoor dat je niet vrij kunt bewegen. Om je heen kijken of autorijden wordt plotseling een pijnlijke gebeurtenis. Zo maar ineens, doordat je een verkeerde beweging hebt gemaakt of juist geleidelijk.

Nekpijn is lastig en komt altijd ongelegen. Na rugpijn is het de meest voorkomende klacht met betrekking tot bewegen. Eigenlijk krijgt iedereen er weleens mee te maken in mindere of meerdere mate. Binnen het Academie Instituut, in Utrecht-Oost, hebben we een Zorgplan nekpijn dat ervoor zorgt dat u snel weer klachtenvrij kan bewegen.

Een goede behandeling van nekpijn zorgt ervoor dat u snel en juist ook goed herstelt. Dit zodat u weer pijnvrij kunt bewegen en uw dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen van groot belang, juist ook een duurzaam en blijvend herstel is belangrijk.

HET ZORGPLAN NEKPIJN 
Om u de beste zorg te bieden voor uw nekpijn en u snel en duurzaam van uw pijn af te helpen, hebben we een speciaal programma ontwikkeld. Het Zorgplan Nekpijn is een geprotocolleerd programma Dit zorgplan is ontwikkeld door professionals op het terrein van nekpijn en biedt u de best mogelijke zorg voor uw nek. Met het Zorgplan Nekpijn kunt u rekenen op goede en vertrouwde zorg waarmee u verder komt. Nu en in de toekomst.

PERSOONLIJKE AANPAK
De zorg voor uw nekpijn begint op het moment dat u zich bij ons in het Academie Instituut meldt. In de praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we wat de oorzaak is van uw nekpijn. Door dit direct te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om u weer pijnvrij te krijgen. Geen nekpijn is hetzelfde en de behandeling binnen het Academie Instituut is dan ook persoonlijk maatwerk. In het zorgplan onderscheiden we drie soorten nekpijn. Dit is afhankelijk van de verschijnselen waar u last van heeft.

De aanpak van uw nekpijn bestaat uit een combinatie van behandelingen, oefeningen en metingen. De behandeling kan variëren van zes weken tot twaalf weken.

GERICHT OP RESULTAAT
Het spreekt voor zich dat we constant bijhouden welke vorderingen u maakt. Zo weet u exact waar u aan toe bent en welke resultaten u kunt verwachten. Bij de afronding van uw behandeling kunt u weer pijnvrij bewegen. Het Zorgplan Nekpijn vermindert de kans aanzienlijk dat uw nekpijn in de toekomst weer terugkomt. Kwaliteit in zorg, voor u! Zo noemen we dat.

KWALITEIT IN ZORG
Het Zorgplan Nekpijn wordt exclusief aangeboden door praktijken van ZorgTopics, waar het Academie Instituut een onderdeel van is. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende praktijken hoogwaardige zorgplannen voor klachten en aandoeningen. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten. Met de zorgplannen van ZorgTopics kunt u rekenen op de best mogelijke zorg voor uw klacht of aandoening, gegeven door een hoogwaardige praktijk bij u in de buurt.

ZORG VOOR U
Een persoonlijk zorgplan op basis van een goede inschatting van de ernst en de soort nekpijn waar u last van heeft. Zo komt u goed en duurzaam van uw pijn af. Met het Zorgplan Nekpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de beste zorg voor u. Snel effectief en duurzaam, daar staan we voor.

Last van uw nek, kies dan voor het Zorgplan Nekpijn:
– Direct aan de slag
– Persoonlijk behandeltraject
– Constante controle op voortgang en pijnafname
– Duurzaam pijnvrij na afronding
– Hoogwaardige kwaliteit o.b.v. de laatste richtlijnen en inzichten.

Maak een afspraak bij een van de specialisten op het gebied van Nekpijn.

Fysiotherapeut