Maud Eeuwen

Naam: Maud Eeuwen, BSc
Email adres: MaudEeuwen@AcademieInstituut.nl
BIG: 190335229504

Fysiotherapeut

KLIK HIER voor artikel over Bruxisme en massage

Specialisaties:
+ Kaakfysiotherapeut
+ Psychosomatisch fysiotherapeut
+ Neurologie en ouderenzorg
+ Revalidatietherapeut
+ Claudicatiotherapeut
+ Oncologie
+ Duizeligheid

Biografie:
Na haar bachelor bewegingswetenschappen te hebben afgerond, is Maud vervolgens in 1983 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie ‘Leffelaar’ te Amsterdam. Zij heeft op diverse plekken gewerkt waaronder tien jaar in het Rijnlands Revalidatie Centrum en tien jaar in de revalidatie in Boston USA. Sinds 2013 versterkt zij het team in het Academie Instituut. Zij heeft verschillende post-HBO cursussen en opleidingen gevolgd, gericht op kaakklachten, neurologie, psychosomatiek, orthopedische geneeskunde (Cyriax), oncologie en claudicatioklachten.

Vakgebied:
Op het AI behandel ik kaakpatienten, revalidatiepatienten ( waaronder amputatiept, CVA pt) pt met Perifeer arterieel vaatlijden, claudicatio Intermittens, patiënten met stress gerelateerde klachten, chronische pijn en oncologiepatiënten.

De vakgebieden zijn van belang om patiënten te begeleiden in klacht vermindering en/ of het zo lang mogelijk zo optimaal mogelijk functioneren met  een beperking.
Patiënten te coachen om goed inzicht te krijgen in het ontstaan van hun klachten en het begeleiden bij het verminderen van deze klachten.