Diëtisten Midden Nederland

Welkom bij
Diëtisten Midden Nederland

Als diëtisten bieden wij onze cliënten een individueel voedingsadvies. U kunt voor de meest  uiteenlopende voedingsvragen en gezondheidsdoelen bij ons terecht voor een kundig én passend advies.  Zo bieden wij begeleiding met het bereiken van een gezond gewicht, waarin het streven is dat dit een  stabiel gewicht mag blijven. Bij ons dus geen crash diëten of jojo-afvallen, maar een duurzaam advies  welke gericht is op leefstijl aanpassingen en een gezonde relatie met voeding. Voeding is een enorm  belangrijke schakel in de totale gezondheid. Wij werken, waar nodig, intensief samen met andere  zorgdisciplines, waaronder huisartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten voor een behandeling met  optimaal resultaat.  

Onze diëtisten hebben verschillende specialisaties, onder andere voor kinderdiëtetiek, diabetes mellitus I  en II (inclusief zwangerschapsdiabetes), ondervoeding, sportvoeding en maag- en darmproblematiek.  Neem ook een kijkje op onze website, onder het kopje diëtisten voor een compleet overzicht van onze  specialisaties en locaties. Het is ook mogelijk om in de avonduren af te spreken.  

Verwijzing en vergoeding
U kunt uw huisarts vragen om een verwijzing voor diëtetiek. Dit is echter niet noodzakelijk voor  vergoeding. Wanneer u zonder verwijzing bij ons komt, zullen wij u tijdens de intake zogenoemde  ‘screeningvragen’ stellen, om te bepalen of een verwijzing van de huisarts noodzakelijk is voor de  diëtetische behandeling. Dit gaat uiteraard altijd in overleg met u.  

Per kalenderjaar worden vanuit de basisverzekering 3 behandeluren vergoed (dit valt onder het wettelijk  verplicht eigen risico). Dit komt neer op 4 tot 6 consulten. Buiten deze 3 uur geldt voor 2021 het tarief  van €17,50 per 15 minuten. Mogelijk maakt extra vergoeding onderdeel uit van uw aanvullende  verzekering, dit dient u zelf na te gaan bij uw verzekeraar. NB. In geval van ketenzorg (bij bepaalde  chronische ziektes) of bij de leeftijd jonger dan 18 jaar geldt er geen eigen risico. 

Contact
Wilt u een afspraak maken of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op.  Wij kijken graag samen met u hoe wij u het beste kunnen helpen.  

Tel: 06 15 17 38 30
E-mail: info@dietistenmn.nl
Website: www.dietistenmn.nl