Acupunctuur

Ik ben Bas van Dijk, geboren in het jaar 1968 en sinds 2001 ben ik werkzaam in de praktijk voor acupunctuur op inmiddels drie mooie locaties: net buiten het centrum van Amersfoort, in het hart van Utrecht Leidsche Rijn en in Utrecht Oost op het Academie Instituut.

Van oorsprong ben ik fysiotherapeut en werkzaam geweest in de particuliere praktijk en gezondheidscentra. In 1992 was ik onderdeel van een team fysiotherapeuten in een revalidatiecentrum in Florida. Ik volgde een studie voor manueel therapie en orthopedische geneeskunde en doceerde enige jaren de vakken fysiotherapie, anatomie en pathologie aan ziekenverzorgenden en verpleegkundigen op de R.O.C. in Amersfoort. Momenteel ben ik nog steeds met veel plezier een aantal uur per week werkzaam als fysiotherapeut in Verpleeghuis ”De Lichtenberg”, onderdeel van Beweging 3.0, in Amersfoort en zodoende BIG geregistreerd en lid van het kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. Binnen deze reguliere sector pas ik tevens de acupunctuur toe.

Elk jaar volg ik diverse scholingen en symposia om goed op de hoogte te blijven van de acupunctuur en de fysiotherapie.

Bij mij, als acupuncturist, kunt u terecht met diverse klachten/aandoeningen. Ik zie mijzelf als generalist in de acupunctuur.

Vanwege mijn ervaring als fysiotherapeut weten mensen met klachten van het houdings- en bewegingsapparaat, als rug-schouderklachten tennisellebogen, nekklachten, hoofdpijn e.d., mij goed te vinden. Neuropatische pijnen en zenuwpijn bij diabetes en rond de chemotherapie, zijn ook veel geziene klachten. De afgelopen jaren heb ik met plezier mensen ondersteund bij het verhelpen, verminderen van klachten van verschillende aard.

Acupuncturist Bas van Dijk 
E: Acupunctuurbasvandijk@gmail.com
I:  www.acupunctuurpraktijk.nu
T: 030-6703942 of 06-11014978

Lid Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)
Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF)