Pelle Laken

Naam: Pelle Laken

BIG: 39932666704
logo-linked-in
E-mail: PelleLaken@AcademieInstituut.nl

Fysiotherapeut

Specialiteiten
■ Algemeen fysiotherapeut

Biografie
Ik ben in februari 2023 afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht met de bacheloropleiding fysiotherapie. Tijdens mijn bachelor heb ik een minor richting ontwikkeling van het kind en innovatie van de zorg gevolgd. Ik heb het geluk gehad mijn studie te kunnen combineren met topsport; roeien. Vanuit mijn sportachtergrond heb ik me vanaf jongs af aan al veel bezig gehouden met coaching en het maken van trainingsschema’s.

Vakgebied
Op het AI ben ik de specialist voor rug-, schouder- en elleboogklachten. Hierbij richt ik me ook valpreventie samen met mijn collega Donna en het behandelen van artrose. Daarnaast heb ik vanuit mijn passie voor sport en bewegen ervaring in het begeleiden en coachen van sporters.

Wat vind jij leuk aan jouw vakgebied, wat is jouw drijfveer?
Naar mijn idee is bewegen voor iedereen. Ik haal veel plezier en voldoening uit het meenemen van andere mensen in deze gedachte, of nog beter dit mensen kan laten ervaren! Misschien lukte dat nog niet door een blessure, klacht of andere reden, maar hopelijk kan ik erbij helpen om dat (weer) op te pakken.

Kun je jezelf in 5 woorden omschrijven?Sportief, enthousiast, sociaal, gedreven en empathisch.