Judith Bouma

Secretaresse

Uw eerste contact met het Academie Instituut gaat via het secretariaat. Als u belt krijgt u één van onze medewerkers aan de lijn en als u langskomt staan zij u aan de ontvangstbalie te woord. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is datJudith Bouma en op woensdga Lon de Roovere.  

Mijn naam is Judith Bouma. Door zoveel mogelijk administratieve handelingen uit handen te nemen van onze fysiotherapeuten, maak ik het voor de therapeuten mogelijk zich optimaal met de patiënt en de behandeling bezig te houden.

Bij binnenkomst is aan uw linkerkant de ontvangstbalie, waar u door mij of één van mijn collega’s welkom geheten wordt. Als u zich niet al via de website of telefonisch bij ons hebt ingeschreven, kunt u dat bij mij doen. Ik voer uw gegevens in ons systeem in en plan op een zo kort mogelijke termijn een afspraak voor u bij de juiste therapeut. Het kan een enkele keer voorkomen dat daar meer tijd of overleg voor nodig is, dan bel ik u zo mogelijk nog dezelfde dag op met een voorstel.

Informatie / Advies
U kunt altijd bij mij terecht. Ik sta u zo goed mogelijk te woord. Mijn streven is de behandeling voor u als patiënt zo prettig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het is heerlijk als een patiënt met een tevreden gevoel het Academie Instituut verlaat, en ons weer weet te vinden als dat nodig is.

Motto: