De Leefstijlcoach

Heeft u last van overgewicht en genoeg van het ge-jojo met losse diëten? Doe mee met ons CooL Leefstijl Programma! Het CooL Programma helpt u om structurele verbeteringen door te voeren in uw leefstijl.

Wat is het CooL Leefstijl Programma?
Het CooL programma is een combinatie van groepsbijeenkomsten met een groep van ongeveer 10 mensen en individuele coachingsgesprekken. Natuurlijk kijken we naar gezond eten en bewegen, maar we bespreken ook slapen, ontspanning, stress, planning en andere persoonlijke uitdagingen. De Leefstijlcoach helpt u om leefstijl verbeteringen te vinden die bij u passen.

Wie kunnen meedoen met het CooL programma?
U kunt zich aanmelden voor het CooL Programma wanneer u:

  • 18 jaar of ouder bent,
  • overgewicht hebt (een BMI tussen 25 en 30) en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten, of als u ernstig overgewicht hebt (een BMI van meer dan 30),
  • gemotiveerd bent om uw leefstijl te veranderen,
  • een verwijzing heeft van uw huisarts.

 

Wat kost het CooL programma?
Het CooL Programma wordt in de meeste gevallen volledig vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering en valt niet onder het eigen risico.

Wie geeft het CooL programma?
Het CooL programma wordt gegeven door Doriet Lyppens. Doriet heeft veel ervaring als fysiotherapeute en personal trainer, daarnaast is ze erkend Leefstijlcoach. Ze werkt graag intensief samen met mensen om ze te helpen hun doelen voor een gezonde leefstijl  te bereiken. 

Heeft u interesse?
Dan kunt u contact opnemen met Doriet via de onderstaande gegevens. Het is ook goed om de mogelijkheden te bespreken met uw huisarts.

Telefoon: 06-20018123
E-mail: doriet@leefstijl-utrecht.nl

Website: www.leefstijl-utrecht.nl

Leefstijl coach