Parkinson specialist in het AI

Anouk Janssen is onlangs toegelaten tot het Parkinsonnetwerk en is gecertificeerd om mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme te behandelen. 

Het ParkinsonNet is een groot netwerk met wel 3.400 zorgverleners die allemaal het doel hebben om de best mogelijke parkinsonzorg in Nederland aan te bieden. Er zijn 19 verschillende disciplines aangesloten bij het ParkinsonNet die zich allemaal inzetten voor mensen die leiden aan Parkinson of een atypisch parkinsonisme. Het Parkinsonnet zorgt voor samenwerking tussen deze disciplines waardoor de parkinsonzorg in de regio zo efficiënt mogelijk verloopt. Daarnaast zorgt het ParkinsonNet ervoor iedere zorgverlener in contact kom met mensen met de ziekte van Parkinson. Hierdoor behandelen de aangesloten zorgverleners veel mensen met de ziekte van Parkinson en wordt de zorg steeds beter.

De meerwaarde van het ParkinsonNet is zelfs wetenschappelijk onderzocht, uit meerdere studies blijkt dat het ParkinsonNet de kwaliteit van zorg verbetert, de gezondheidsuitkomsten van mensen met Parkinson verbetert en de zorgkosten vermindert (bron: parkinsonnet.nl).

Het Academie Instituut heeft contracten met alle zorgverzekeraars, Anouk staat voor u klaar om u te behandelen voor klachten die komen door de ziekte van Parkinson.