Praktijkovername Academie Instituut

Met ingang van 1 januari 2025 draagt Basia Verweij het stokje over aan Donna van der Sangen, die als praktijkhouder de fysiotherapiepraktijk zal voortzetten. Basia heeft samen met de medewerkers met veel plezier gewerkt aan de groei en ontwikkeling van de praktijk, die dit jaar haar 50-jarig bestaan viert. Basia blijft als bestuurder verbonden aan de Stichting.

Nu is het tijd voor een nieuwe fase en met alle vertrouwen draag ik de leiding over aan Donna van der Sangen. Donna is ruim vier jaar werkzaam als fysiotherapeut en zal met veel zorg en enthousiasme de fysiotherapiepraktijk voortzetten onder de naam Homeruslaan Academie Instituut FYSIO (HAI FYSIO). Ze heeft super veel zin in deze nieuwe uitdaging en zal frisse energie in de praktijk brengen.

De therapeuten, locatie en manier van behandelen blijven ongewijzigd. Alle patiëntdossiers zullen worden overgedragen naar HAI FYSIO, tenzij u bezwaar maakt. Indien u bezwaar wilt maken, dan verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk schriftelijk kenbaar te maken per mail of per brief op bovenstaand adres. Per 1 januari 2025, indien geen bezwaar, wordt uw dossier overgedragen aan de opvolger.

Mochten er vragen zijn over deze overgang, dan kunt u ons bereiken via 030 – 251 55 96 of via de mail: info@academieinstituut.nl of donnavandersangen@academieinstituut.nl.

Tot slot willen wij onze dank uitspreken voor het prettige contact en het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in ons heeft geschonken.

Met vriendelijke groet,
Basia Verweij en Donna van der Sangen